5 év - 100.000 ÉletFA

Nem sok időnk van megmenteni magunkat, a földi életet ahogy most ismerjük, sőt, már az is kérdéses, megmenthető-e. Mégis, higgyünk benne és dolgozzunk érte. Az egyik legjobb és legegyszerűbb dolog, amit tehetünk, hogy elültetünk egy fát. Ha százezret ültetünk el, az még jobb :-)

Az ÉletFA faültetési projektünket 5 évre tervezzük. Ezalatt Heves megyében, a polgárok, gyermekek, intézmények, cégek és önkormányzatok segítségével évente legalább 100.000 fa elültetését tervezzük. Őshonos erdészeti és gyümölcs fajtákat adunk ingyen bárkinek, aki vállalja, hogy becsülettel elülteti és legalább egy képet posztol és küldd nekünk az ültetésről. Ültethettek csoportban, családosan, túra közben, Földnapján, kampányszerűen vagy csak úgy szimplán, akár "balkézről" :-).

A projekt sikeréhez Ti kelletek, mindenki, aki itt lakik, ide kirándul, és legalább egy kis felelősséget érez ezért a gyönyörű bolygóért, és a jövőnkért. Persze a fa nincs ingyen. Támogathatod is a programot, SMS-ben, számlára utalással, önkéntes munkával, szervezéssel, vagy ültess magoncot, iskolázz.